Det er Betzy Dutton, Turid Hagen Jørgensen og Ragnhild Seglem som det siste året har gått sammen om å få på plass Bønnens Hus i Finsland.

– Det hele begynte for et år siden. Alle tre har hver vår historie om hvordan Gud talte til oss, og herfra fant vi ut at det var et bønnehus som måtte til, forteller Bettzy Dutton.

De tok kontakt med det lokale menighetshuset, hvor de foreslo å bruke det gamle bedehus lokalet, som tidligere var i bruk som barnehage.

– Det gikk gjennom, så nå har vi tilbrakt våren og sommeren til å pusse opp, for at det skal være klart nå i høst, forteller Dutton.

Huset vil være åpent for bønn, eller folk som bare ønsker et lokale hvor det spilles musikk. Det vil også være utstyrt med et lite bibliotek, et samtalerom, kjøkken. Foto: Privat

Alltid åpent for alle

– Huset vil være tilgjengelig for alle til enhver tid, uansett om man er kristen eller ikke, understreker Dutton.

Huset vil være åpent for bønn, eller folk som bare ønsker et lokale hvor det spilles musikk. Det vil også være utstyrt med et lite bibliotek, et samtalerom, kjøkken.

– Det var Gud som først sa vi måtte ha dette i Finsland, og herfra fikk vi høre at flere drømte om noe nytt som ville komme til bygda. Så nå er vi veldig spente på hva dette vil bringe, avslutter Dutton.