Etter en god start på kampen tok Søgne ledelsen midtveis i første omgang med Marcus Aamodt. Samme mann doblet ledelse fem minutter før pause, slik at lagene tok pause med en fortjent 2 – 0 ledelse til Søgne.

Rapportene fra oppgjøret mellom Express og Jerv 2 fortalte at stillingen stod 1 – 1, noe som gjorde at Søgne ved pause kun lå to poeng bak tabelltopp.

Trener Thor Jostein Dyrnes jagde spillerne fremover på banen. Foto: Frank Solås

Sjansesløseri og effektivt bortelag

Andre omgang startet med godt spill fra hjemmelaget, men fem minutter ut i omgangen reduserte bortelag ved en heldig heading og dermed var det ny spenning i kampen.

Samtidig som hjemmelaget dominerte kampen og skapte flere store sjanser, så kom meldingen om at Jerv 2 tok ledelsen i kampen mot Express, slik at midtveis i omgangen var Søgne kun et poeng bak serielederen.

Dessverre så skjer det som for skjer når man ikke setter store sjanser i mål og punktere kampen, en kontring med påfølgende scoring og Fløy har utlignet til 2 – 2.

Midtstopper Morten Dalene ble kjørt frem som spiss på slutten av kampen. Foto: Frank Solås

Endte med uavgjort

Søgne forsetter presset for å få et seiersmål, men mot spillet gang så scorer Fløy en gang til. Det så ut til å gå mot et borteseier som ville vært et lite ran i forhold til spill og sjanser.

Heldigvis så scoret hjemmelaget innbytter Espen Sørensen like før dommer blåste av kampen slik at sluttresultatet ble uavgjort 3 – 3.

Ettersom det til slutt også endte 3 – 3 i kampen mellom Express og Jerv 2, så kan Express juble for seriemesterskap og opprykk til 3.divisjon.

Hadde fotballen vært denne kvelden så hadde det vært spenning og i siste serierunde, hvor Søgne møter Kvinesdal på bortebane.