Førstkommende søndag arrangerer vi årets siste fellestur i regi av Ti på Topp til Skodatoppen/Suåsheia, med avgang fra Birkeli, Songdalen kl. 11.30.

– Vi går for ny deltakerrekord på denne fellesturen, den gamle rekorden er på 250 personer, sier Kristin Tverberg.

I år kan de lokke med flere premier.

Alle som deltar på fellesturen får tilbud om gratis inngang i Aquarama bad etter fellesturen. Dyreparken har varslet at det vil bli noen deilige myke bamsedyr fra Dyreparken plassert i området denne dagen, og finneren er vinneren, og Skoda deler ut en oppmerksomhet til alle barna på toppen.

Turen passer for alle og er gratis. Ta med bæremeis til de minste.

– Vi gjør dette fordi bedriftsidrettens viktigste oppgave er å bidra til et sprekere Norge. Vi ser på dette arrangementet som et godt redskap for å bidra til et sprekere Søgne og Songdalen, både i form av å få folk på tur denne dagen og for å gi dem gode opplevelser i naturen slik at de får lyst til å gjøre dette flere ganger, poengterer Tverberg videre.

– Jeg er selv opprinnelig Songdøl, oppvokst på Gjervoldstad og lover å gjøre mitt for at Songdalen skal stå igjen etter sesongen som den sprekeste Ti på Topp kommunen i 2016, sier Tverberg.

Turen til Suåsheia er 2,3 kilometer, og møtestedet er på parkeringsplassen ved Oasen skole. Turen er beregnet 1,5 time inkludert pauser.