Så mange som 243 lag med over 2000 spillere tar turen til Søgne for Eat Move Sleep, som Søgne Fotballklubb arrangerer i samarbeid med Norges Fotballforbund og Bama.

Det er forventet at Tangvalls gater blir fylt med yrende liv fra ivrige 6- til 12-åringer, og deres familier.

– Det kommer jo 2000 spillere, og sikkert minst like mange foreldre/tilskuere. Så det blir nok godt med liv på Tangvall både lørdag og søndag, sier turneringsleder Gunnar Engebu.

I fjor var det 173 lag med på cupen, men i år har arrangørene sett en økning på så mange som 50 lag. De totalt 130 personene som skal jobbe frivillig gjennom helga har er en stor oppgave foran seg, men Engebu kommer ikke til å gjøre ting annerledes selv om turnering har blitt større.

– Vi kjører den samme gode oppskriften vi har gjort de tidligere årene. Det at så mange er påmeldte i år er jo et tegn på at vi leverer et godt produkt, og at folk ser at vi har en god turnering, sier han.

Dette blir det syvende året Søgne har turneringen Eat Move Sleep. Navn på bildet fra venstre: Frode Grodås (NFF), Trond Alfredsen, Gunnar Engebu, Elin B. Engebu, Nina B. Alfredsen og Håkon Andersen (bama). Foto: Privat