Laget som består av 22 treningsvillige jenter har hele fire trenere som bidrar til gode og varierte treninger. I følge spillerne så er det David Gård som er sjefstreneren godt hjulpet av Gunnar Engebu, med Atle Kristensen og Frode Norskaug-Furru som hjelpetrenere. – Jentene er veldig flinke til å møte opp på trening og de er så absolutt lærevillige og klare for nye impulser. I vinter har jentene trent fotball to ganger i uka, samt at de en gang i uka har trent styrketrening i Tinntjønnhallen. På treningene i Tinntjønnhallen har vi lagt vekt på balanse, skadeforebygging og det å bli tøffere (fysisk) som fotballspillere. I tiden frem mot seriestart vil vi også kjøre noen økter med ren teori-trening, kommenterer trener David Gård.

Var i tvil om hvilket nivå laget skulle spille på

I vårsesongen kommer laget til å spille seriekamper på nivå 2. – Vi har vært litt i tvil om hvilket nivå vi skulle spille på i vår, men tilslutt endte vi på å melde på laget på nivå 2. Selv om vi vet at vi har et godt lag som sannsynligvis hadde klart seg greit på nivå 1, så ønsker vi å heller å bygge opp selvtilliten med gode kamper på nivå 2 enn å bli utspilt av de beste lagene på Agder i vårsesongen. Hvis lykkes i vår og vi får muligheten så kan det godt være at vi takker ja til å spille mot lagene på øverste nivået i høst, sier en spent hovedtrener.

Skal delta på Vildbjerg Cup i Danmark

I begynnelsen av august reiser laget til Danmark for å delta på Vildbjerg Cup. – Vi har hørt så mye positivt om denne turneringen fra lag som har deltatt tidligere, slik at valget var enkelt da vi skulle velge blant flere større turneringer som arrangeres i sommer. Målet for turnering er få spille kamper mot lag fra andre land og få en god opplevelse både sportslig og sosialt, avslutter David Gård. Spillerne gleder seg også til å delta på turneringen og de håper også at trener-teamet som de mener har en håpløs humoristisk sans, ikke forteller for mange tørre vitser i løpet av turneringsoppholdet.