SØGNE Klokken 0225: Politiet bistår med beruset gjest i Soltaveien. Viser seg etterhvert også at han kan mistenkes for å ha kjørt i beruset tilstand. Tas med til legevakt for blodprøve.

KRISTIANSAND Klokken 0029: Melding om brann i to søppelbøtter i Palladiumveien. Sannsynligvis fyrverkeri som har utløst dette

FLEKKEFJORD Klokken 0041: Melding om brann i hus i Abaldalen. Minutter senere kunne politiet bekrefte at det var full overtenning i et hus. Brann og politi på var på stedet. Det var en stund uvisshet rundt om noen befant seg inne i huset. To beboere var registrert på adressen. Kort tid etterpå kunne politiet bekrefte at begge beboerne var gjort rede for og at ingen hadde vært inne i huset.

MANDAL Klokken 0156: Melding om beruset bilfører i Gustav Vigelandsvei. Politiet har kontroll på han og fremstiller han for blodprøve.

KRISTIANSAND Klokken 0210: Politiet bistår med meget beruset mann som har sovet på bussen til Flekkerøy og tilbake til sentrum. Mannen skulle egentlig gått av på Flekkerøy. Politiet har fått vekket opp mannen.

KRISTIANSAND Klokken 0215: Politibåten har stanset båtfører som mistenkes for å være beruset. Stanset i Topdalsfjorden. Blåseprøve viser over lovlig verdi.

GRIMSTAD Klokken 0228: Melding om mann som går på E18. Politiet har funnet han og bistår med å få han vekk.

KILSUND Klokken 0250: Politibåten har stanset båtfører. Mistanke om beruselse.

FLEKKEFJORD Klokken 03:58: Melding om en bil som har kjørt i autovernet ved Halsåvatnet på FV44. Skal være tre personer som har vært i bilen. Ikke alvorlig skade. Fører mistenkes for beruselse.

ARENDAL Klokken 0400: Politibåten i Arendal har hatt kontroll. Et forelegg for fart og et for manglende lanterne.

KRISTIANSAND Klokken 0443: Politibåten i Kristiansand har i løpet av kveld og natt hatt kontroll i samarbeid med Kystvakten. 43 kontrollerte, ni forelegg for manglende lanterne, tre anmeldelse for promille, én anmeldelse for uaktsom kjøring, én anmeldelse for å stukket fra kontroll og hindre politiets arbeid.