LINDESNESREGIONEN: – I forbindelse med arrangementet med oppskytning av fyrverkeri på bybroa i Mandal, som samlet rundt 300 mennesker, ble det tatt beslag i fyrverkeri og alkohol fra en 17 år gammel gutt, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Miriam Stausland.

Dette skjedde etter uvettig omgang med fyrverkeri, i uheldig kombinasjon med alkohol. Gutten skal ha kastet fyrverkeriet utover rekkverket på bybroa.

Tatt med narkotika

Klokken 23.40 ble en 25 år gammel mann tatt med mindre mengder narkotika i Mandal sentrum.

Klokken 02.10 oppsøkte en 22 år gammel mann politiet med et ønske om å anmelde en 25 år gammel mann for å ha tatt kvelertak på ham på en av Mandals restauranter.

– Her gjenstår det å se om han anmelder. Det fikk han ikke gjort i natt, opplyser operasjonslederen.

Skjøt mot hester

Ei brun tispe ble 22 minutter etter midnatt funnet gående med et halsbånd hengende etter seg i Lindeveien i Mandal.

– Det er mange hunder som hadde en vond dag i går, men denne hunden er blitt tatt vare på av en annen person. Om hunden er kommet til rette, vet jeg ikke, sier Stausland.

Minuttet etterpå, klokken 00.23 mottok politiet klage på at det ble skutt fyrverkeri mot hester i Lindesnes. Politiet var på stedet og snakket med alle parter.

Forholdsvis rolig natt

Stausland opplyser om at nyttårsfeiringen og inngangen til det nye året over hele Agder, inkludert Mandalsregionen, har vært forholdsvis rolig for politiets del.

– Det har ikke vært de helt store hendelsene. Det har, så langt vi kan skjønne, vært en rolig og grei nyttårsfeiring. Og det er vi glade for. Det er godt folk koser seg og har det hyggelig, sier operasjonslederen.

Ingen skader

Også legevakten melder om en rolig natt.

– Vi har verken hatt rakettskader, skader som følger av vold eller alkohol. Så det har vært en rolig natt på legevakta, opplyser Lene Eeg, sykepleier ved legevakten ved Lindesnesregionens Medisinske Senter.