Politiloggen Agder: Leteaksjon i Kristiansand

  • Jens Saanum Bessesen

ARENDAL, kl. 01.10: Politiet har innbrakt to berusede menn i 20-årene fra Langbryggen. Den ene kranglet med vektere, den andre etterkom ikke pålegg fra patruljen om å forlate stedet. Begge innsatt drukkenskapsarrest.

KRISTIANSAND, kl. 01.45: To menn er bortvist fra utested i Dronningens gate etter å ha utvist kranglete oppførsel.

KRISTIANSAND, kl. 01.17: Mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter mindre voldsepisode i Dronningens gate. En ung kvinne påført et lite kutt i leppa. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND, kl. 02.00: Politibåten har i kveld patruljert skjærgården i Kristiansand og omegn. Melder om liten trafikk på sjøen. 12 båter kontrollert, 1 båtfører fikk FF for manglende flyteredskap.

KRISTIANSAND, kl. 02.10: Kl 0210. Nødetatene har rykket ut til havna i sentrum. Det er gjort funn av tøy og sko på land, det undersøkes nå om det kan være person i vannet. Det er foretatt overflatesøk med båt, samt søk med dykkere i aktuelt område, så langt uten funn. Ved 8-tiden søndag morgen har personen som var savnet nå heldigvis dukket opp på land i Kristiansand sentrum. Tas hånd om av ambulanse som vil sørge for en sjekk, men vedkommende fremstår som oppegående. Hendelsesforløp er så langt uklart.

Les hele saken med abonnement