Hundrevis valgte å tilbringe torsdagen på terrengkarusellen på Kjellandsheia.

Ole Johan Bueklev som var med å arrangere årets arrangement forklarer at folk stilte til startstreken allerede fra tidlig formiddag, med de første deltakerne i gang halv ett.

– Som arrangør er jeg svært fornøyd med hvor bra det har gått, og ikke minst med oppmøte, forteller Bueklev.

Arrangørene regnet ut på slutten av dagen at 689 mennesker hadde deltatt i løypen gjennom dagen. Dette er over dobbelt så mange som fjoråret, hvor 300 mennesker skal ha deltatt.

Se hele listen over deltakere med resultater her:

Marie Reiråskag (t.v.) og Anne May Gyberg var svært fornøyde med at løypen var både teknisk og moro. Foto: Sebastian Faugstad

Ingen sure miner

Det var bare positivitet blant deltakerne som tok runden i dag, selv om noen mente at det var litt for bløtt enkelte steder.

– Det var en både teknisk og kjekk løype, absolutt anbefalt. I tillegg satt vi igjen med et overskudd på slutten av løypen som vi kunne bruke på siste innspurt, noe som var en definitiv bonus, påpeker Marie Reiråskag.

De var særlig fornøyde med at været hadde endret seg til det bedre iløpet av dagen, men påpeker at de hadde løpt uansett værtype.

– Det var en veldig grei løype. Jeg måtte ta det litt rolig, siden jeg løp med et brukket ribben. Men jeg kan absolutt ikke klage på løypen, forklarer Anne May Gyberg.

Henriette (t.v.) og Benedikte Melsom Pedersen løp godt fornøyd inn til mål, da de etterpå fikk gratis pølse for deltakelsen. Foto: Sebastian Faugstad
Benedikte Melsom Pedersen på siste innspurt før mål. Foto: Sebastian Faugstad
Kristina Lindquist Pedersen hadde ikke noe valg. Hun måtte ta løypen. Foto: Sebastian Faugstad

For Kristina Lindquist Pedersen er løping en fritidshobby hun ikke klarer seg uten.

– Det er nesten blitt en tvangstanke, eller en tvangshandling. Jeg er nødt til å løpe når jeg kan, lo Pedersen før hun løp videre.

– Dette er veldig gøy og godt for helsen min. Løypa var veldig fin, men litt våt, kommenterer Inger Øgård Christensen kort og konkret i farta. Foto: Sebastian Faugstad
– Jeg har holdt på i 40 år, så er ikke vits i å stoppe nå, påpeker Oddvar Abrahamsen. Foto: Sebastian Faugstad
Britt Gabrielsen kommenterer at løypen var helt fantastisk. Hun hadde ingenting å klage på, ettersom hun selv er vestlending og vant med slike terreng. Foto: Sebastian Faugstad

Se flere bilder fra torsdagens løp på Kjellandsheia her:

Foto: Sebastian Faugstad
Foto: Sebastian Faugstad
Foto: Sebastian Faugstad
Foto: Sebastian Faugstad
Foto: Sebastian Faugstad
Foto: Sebastian Faugstad