På onsdag ble det åpnet for nominering av kandidater til utmerkelsen "Årets navn i Songdalen". Nå, nesten ei uke senere er ti kandidater nominert. Disse er følgende:

Oskar Maberg: Han er en gledessprederEspen Halvorsen: Alt han gjør for og rundt SygnaSvein Arild Vilhelmsen: Han bidrar så mye til lokalmiljøet og sine kunder.Vidar Finsådal: Han gjør veldig mye for nærmiljøet og ungdommen i Finsland.Knut Mørch: Han har i en mannsalder viet sin fritid til frivillig alder.Renathe Sand: Hun inspirerer folk til å synge gjennom hennes arbeid i Tuntrallen.Cathrine Rinde-Rosland: Hun stiller alltid opp som trener og melder aldri avbud.Steffen Aarhus: For sitt store engasjement og arbeid for barn og unge.Tore Finsådal: Man blir alltid møtt med et smil når man møter Tore i kassa, gir alt for arbeidsplassen.

"Årets navn i Songdalen" kan tildeles personer eller et lag som har vært i rampelyset i året som har gått. Gjerne noen som er et forbilde fra andre og som har gjort en innsats for lag, foreninger, ungdom, eldre, næringslivet eller Songdalen generelt.

Tidligere har Tanya Birkeland, Ruben Finsådal, Maria Puntervoll Dale, Kåre Vestøl og Preben Egeli blitt tildelt utnevnelsen.

Og du kan enda nominere personer. Hvis du har noen du mener fortjener å bli "Årets navn i Songdalen" kan du nominere dem innen tirsdag 3. april. Deretter begynner finalerunden med avstemming, før den endelige avgjørelsen om hvem som vinner, blant tre finalister, blir gjort av en uavhengig jury.

Her kan du nominere de du mener fortjener prisen.