Kl 0124 Kvinesdal. En moped og en motorsykkel avskiltet grunnet manglende betaling av årsavgift og manglende omregistrering.

Kl 0204 Mandal: Hittet hund. En brun/hvit Drever og en sort/hvit Border Collie er tatt vare på. Eiere kan ringe politiet på 02800.

Kl 0221 Farsund. Bil forsøkt kontrollert - unndrar seg kontroll. Vi har hatt en forfølgelse etter bilen og mistet kontakten med denne. Bilen funnet forlatt i Vanse og vi søker etter fører i området. En person er lokalisert, mistanke kjøring i beruset tilstand. Førerkort beslaglagt.

Kl 0155 Arendal. Ordensforstyrrelse. Beruset mann innbragt, satt i arrest etter å ha forstyrret natteroen ved å banke på dører i boligområde

Kl 0159 Vatnestrøm. Trafikkulykke - Melding om en bil som har kjørt ut av veien og skal ligge på taket. Nødetatene til stedet. Ingen personer ved bilen da politiet kom. Vi søker etter fører. En person som trolig har vært fører av bilen er lokalisert. Tas med til sykehus for sjekk. Bilberging rekvirert. En person er lokalisert, mistanke kjøring i beruset tilstand. Førerkort beslaglagt.

Kristiansand: Politibåten har patruljert på skjærgården frem til kl 02. 40 båter kontrollert. 5 reaksjoner - forenklede forelegg. Reaksjonene har vært på manglende flytemidler, manglende lanterner og en for fart.

Kl 0550, Arendal. Melding om mulig brann i bygning i Strømsbuåsen. Nødetatene rykker ut til stedet. Oppdateres. Det har gått en brannalarm i en leilighet og noe røyklukt. Viser seg at det skyldes matlaging / tørrkoking. Ingen skader.

Kl 0712, Rysstad. Melding om to tre løse hunder (Huskey) som løper rundt i området Rysstad. Eier leter etter disse nå. eier har kontroll på hundene. De hadde gravd seg ut av hundegården. De har bitt i hjel en liten Papillion. Forholdet anmeldes