Like over midnatt fikk politiet melding om musikk fra en privat adresse i Mandal. Musikken forstyrret natteroen til naboene. Politiet dro ut til stedet og fikk eier til å sørge for nattero.

Klokken 00.15 ble en kvinne pågrepet av politiet i Kristiansand sentrum. Hun ble anmeldt for verbale trusler mot politiet, samt forulemping.

Klokken 00.20 fikk politiet i Birkenes melding om trafikkuhell på Mosfjellveien. Det viste seg å være en bil som hadde trillet ut av veien og inn i et tre etter at den var parkert og fører skulle lufte seg. Ingen ble skadet, og bileier sørget for å berge bilen.

Klokken 00.34 kranglet to personer ved et utested i Kristiansand sentrum. Ingen ble skadet, men en person ble innbrakt til arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse og bæring av kniv på offentlig sted. Den andre personen ble bortvist fra sentrum.

Klokken 01.03 ble en mann i Kristiansand innbrakt til politiet og anmeldt for forstyrrelse av ro og orden. Han hadde slått til en vekter på et utested.

Klokken 01.24 måtte politiet i Flekkefjord bortvise en beruset mann fra sentrum for resten av natta. Mannen hadde forstyrret offentlig ro og orden og forulempet andre personer.

Samtidig som hendelsen i Flekkefjord, måtte politiet i Arendal bortvise en beruset mann fra sentrum etter at mannen der hadde forstyrret ro og orden.

Klokken 01.42 ble en mann i Kristiansand anmeldt for urinering på offentlig sted i sentrum. To minutter senere ble en beruset mann i Kristiansand bortvist fra sentrum. Han hadde blant annet sparket i noen juletrær som er satt ut.

Sent fredag kveld fikk politiet i Arendal melding om at flere ungdommer hadde vært involvert i et slagsmål i forbindelse med en fest på en privat adresse. Tre personer ble innbrakt til arrest fordi de ble mistenkt for å ha vært involvert i hendelsen. Klokken 01.50 ble tre personer pågrepet for hendelsen, meldte politiet i Arendal som har oppretter sak på forholdet.

Klokken 02.10 fikk politiet beskjed om at en mann hadde gått inn i Flekkerøytunellen, til tross for at denne er stengt pga. arbeid. Mannen ville ikke høre på dem som jobbet i tunellen. Da politiet kom til stedet hadde mannen kommet over på øy-siden.

Klokken 02.20 var det en krangel mellom noen personer på et utested i Tvedestrand. Det viste seg at det hadde vært en verbal krangel, og at en person hadde fått slengt en drink på seg. Politiet som dro ut til stedet avventer en anmeldelse fra noen av partene for eventuell videre oppfølging.

Klokken 02.22 fikk politiet melding om tre personer som forsøkte å ta seg inn på en adresse på Fjellro i Kristiansand. Personene ble overasket av dem som bor i huset. Politiet rykket ut til området og søkte etter personene uten resultat.

Klokken 02.52 fikk nødetatene i Grimstad melding om brann i en bolig ved Frivoll. Det var fem personer i huset og beboerne slukket selv brannen. Det var noe røyk som følge av brannen og alle personene ble sjekket av helsepersonell.

Klokken 03.20 ble en beruset mann i Kristiansand innbrakt til politiet etter å ha forstyrret ro og orden på en privat adresse.

Klokken 03.40 kastet en person en stein på en bil i Åsveien i Kristiansand. Politiet dro ut på stedet og kom i kontakt med en mulig mistenkt. Politiet fant ikke noen skader på bilen i natt. Eier ble varslet, så avventer politiet en eventuell anmeldelse.

Klokken 03.59 skal en mann ha blitt slått i Kristiansand sentrum. Mannen ble kjørt til legevakt av ambulanse for oppfølging. Ingen er mistenkt for hendelsen, men politiet har opprettet sak.

Klokken 05.26 ble det meldt om et trafikkuhell på fylkesvei 43 ved Kvavik i Lyngdal kommune. En bil hadde kjørt ut på meget glatt føre, ifølge politiet. Ingen personer ble skadet i uhellet, og eier sørger selv for berging av bilen. Politiet oppretter ikke sak.

Klokken 06.10 fikk politiet i Farsund melding om et påkjørt rådyr som døde på fylkesvei 470 Søndre vei ved avkjøring til Rødland. Vegtrafikksentralen ble varslet.

Klokken 07.15 lørdag morgen melder politiet om innbrudd i boder på Egshaugen i Kristiansand fredag kveld. Politiet forsøker å undersøke åstedet i løpet av lørdag formiddag.