Kaker forsvant som dugg for sola, lopper rant unna og loddsalget hadde god fart gjennom formiddagen.

5. trinn sørget for bakst til kafeen, duften av sjokoladekake, boller og muffins spredte liflig rundt og trakk mange gjester.

6.trinn fikk trening som selgere av lopper i alle varianter: Leker, bøker, kopper og kar, pynt av alle slag. Her fikk regneferdighetene sin prøve.

7.trinn satt ved loddbøkene. De trivdes tydelig i sine roller.

Lykkelige unger beundret hverandres fangst. Noen byttet varer, andre tviholdt på sitt kjøp og gikk fornøyde av gårde med spill og bøker, kosedyr og byggesett. Noen sto litt betuttet og så sin utvalgte loppe forsvinne til en raskere kjøper lengre framme i køen. Heldigvis var bordene fulle av andre fristelser til en grei penge.

Mødre og fedre, søsken, besteforeldre, naboer og tidligere ansatte hadde lagt formiddagskaffen til Langenes skole. Praten gikk ivrig rundt mange bord. Det er ikke hver dag man bys hjemmebakst av høy kvalitet til en rimelig penge.

Og hvem vant fruktkurvene? I skrivende stund er det klart av lærer Laila T ble den heldige vinner av den ene. Tusen takk til alle lokale støttespillere som har bidratt med flotte premier og lopper!

En betraktelig sum finner veien til Redd Barna: kr 16.000.

Arkiv