Elfenbenskysten som ble vinner av Divisjon 1 ble for sterke for Norge mandag. De skal da spille finale mot Danmark på onsdag, mens Norge spiller bronsefinale mot Azerbaljan i morgen.

– Som fryktet ble det en tøff kamp mot Elfenbenskysten i dag, - vi tapte hele 11 – 3, men nå satser vi alt på bronsemedalje, skriver Eva Skei, prosjektleder inkludering Norges håndballforbund i mail til lokalavisen.

Hun beskriver Elfenbenskysten sitt lag som et flott lag med mange gode, raske og veltrente jenter, som var svært vanskelig å få tak på.

Bra andreomgang

– I tillegg hadde de en svært god målvakt, som var vanskelig å lure. Etter 1. omgang, sto det 8 – 1. Da endret vi litt på lagoppstillingen, motiverte jentene til å stå på for fullt. Dette virket bra og vi tapte 2. omgang med kun 3 – 2. Det synes vi var en flott utvikling. Applaus til alle spillere for topp innsats, skriver hun videre.

Nok en kamp hvor Greipstadspilleren Katrine Simonsen viste sin scoringsstyrke og iscoret to av Norges tre mål.

– Nå slapper vi av i kveld med en god middag og satser på at vi er «Bronsejenter i morgen», skriver Skei som lover ny oppdatering etter bronsefinalen tirsdag.