Etter en uke med avstemning kom det inn 2000 stemmer. Juryen har bestemt at kandidatene som fikk over hundre stemmer er videre til finalen. Det er følgende fem som er stemt fram til siste og avgjørende runde. Begrunnelsene er sammendrag av det som forslagsstillerne har skrevet om kandidatene:

1. Dag Olsen

Dag er eier og driver av Stall Olsen Åros Ridesenter. Han er en fantastisk trener og motivator for barn og unge. Stiller alltid opp og får fram det positive i ungdommen. Alle er alltid velkommen.

2. Astrid Hilde

En flink ordfører. En politiker som våger å si i fra.

3. Anne Thomassen

Har de to siste årene stått i stormen mot administrasjonen i Søgne kommune, og kjempet for sannheten og rettferdighet. Har vært Søgne kommunes ansikt "utad" i over 30 år. Hun er alltid blid og hyggelig. Hun har gjort en fantastisk jobb i Servicetorget både for de sterke og de svake i bygda vår. Hun har hatt en helt spesiell omsorg og medmenneskelighet for brukerene av parkeringskort, TT-kort og Ledsagerbevis.

For sin mangeårige innsats for Søgnes innbyggere gjennom Røde Kors Hjelpekorps og frivillige innsats i andre lag som dykkerklubb, og tidligere både i kajakk og fotball. Det siste året også i jobb for Nullvisjonen som nå er blitt synlig og aktiv i bygda. Tom Erik har kurset mange tusen personer i førstehjelp

For sitt utrettelige arbeid med Søgne barne- og ungdomsteater og for å skape glede og engasjement hos så mange av bygdas barn og ungdom.

Finalerunden

I den siste og avgjørende runden starter alle finalistene likt med null stemmer. Finalerunden starter onsdag 30. november og avsluttes fredag 16. desember. Det er Søgne kommune som arrangerer kåringen. Du stemmer på bsnett.no