En bilfører hang seg på utrykningskjøretøy, en ambulanse, i øvelse på

E39 mot Kristiansand torsdag ettermiddag. Bilen kjørte like bak ambulansen i høy hastighet

før han ble stoppet av politiet.

Politiet fikk melding fra ambulansen som var på øvelsekjøring i retning Kristiansand. En personbil kjørte etter utrykningskjøretøyet i høy hastighet, og fulgte ambulansen et godt stykke på vei østover før politiet fikk stoppet villmannskjøringen. Bak rattet satt en mann fra Oslo-distriktet. Han ble fratatt førerkortet på stedet og fikk en kraftig bot, ifølge Jahn Ove Thorsen ved lensmannskontoret.

Fant tyvgods og narko

Politiet fra Kristiansand var i Søgne for å lete etter en søgnemann i 20-årene, istedet fant de en 19-åring på den samme adressen med tyvgods og mindre mengder narkotika. Politiet beslagla tyvgodset og tok 19-åringen med for videre avhør. Det er uvisst hva som blir utfallet av funnet, opplyser politoverbetjent Thorsen.

Stjal fra Folkehøgskolen

Politiet fikk melding fra skolen om en kvinne med hund befant seg på skolens område. Det viste seg at endel klær var forsvunnet fra skolen, utover det vet de ikke om noe annet er stjålet. Politiet har navnet på kvinnen som er tilhørende utenfor distriktet, hun er kjenning av politiet, opplyser Thorsen.