LOKALSPORTEN Mandalsturnere var forberedt på en tøff konkurranse. De sørget for en solid 9.plass i trampett i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet.

Arendals turnforening arrangerte i helgen en konkurranse der man kan kvalifisere seg til Norgesmesterskap i troppsgymnastikk. Det er mange år siden Mandals turnforening har deltatt i et slikt mesterskap. Spente og forventningsfulle trenere stilte med solid junior mix-lag bestående av fire jenter og tre gutter.

Gymnastene var godt forberedt på det de skulle gjøre i konkurransen, og vi var klare og litt spente for å møte konkurrentene fra hele landet. Det var rundt 35 lag som stilte i konkurransen. De 15 beste både i tumbling og trampett kvalifiserte seg videre til Norgesmesterskapet som finner sted i Stavern helgen 5.-6.mai. Mandalsutøverne hamlet opp med de beste fra hele landet denne søndagen og stakk av med en solid 9.plass i trampett og sikret seg en billett til NM i troppsgymnastikk.

Det var en tøff konkurranse i tumbling. Mandals turnforening fikk en delt 17. plass med Kongsvinger og Tønsberg. Det var kun 0.15 poeng fra en kvalifisering i tumbling, men vi strakk ikke helt til i dette apparatet denne gang. Det var gøy å se at Mandalsturnere klarte å hamle opp med Norgestoppen i turn.

Trenere, foreldre og alle i foreningen er veldig stolte av prestasjonene gymnastene leverte og vi gleder oss til å følge turnerne i Norgesmesterskapet i begynnelsen av mai.

Innsendt av Christine Bentsen