– Jeg er i grunn veldig fornøyd med kampen. Vi var det klart beste laget og vi eide banespillet i nesten 90 minutter, sier MK-trener Frank Våge Skårdal.

MK reduserte to ganger i andre omgang, men det var ikke nok til å få med seg poeng hjem fra Moss.

Nyopprykkede Sprint-Jeløy ledet 2-0 til pause. Vondt ble til verre da hjemmelaget satt inn 3-0 etter kun ett minutt av andre omgang.

– Vi slipper inn noen drittmål. Vi scorer to mål, og det burde være nok til å vinne. Det er surt at vi ikke får den seieren vi hadde fortjent, sier Skårdal.

Peder Dovlands to mål hjalp ikke til seier for MK mot Sprint-Jeløy. Foto: Arkvifoto

Scoret på frispark

Peder Dovland scoret to mål i andre omgang. Det andre var av det vakre slaget da han skrudde et frispark i mål fra 25 meter.

På overtid fikk MK en stor sjanse da innbytter Endre Omland headet like utenfor mål.

Med dette 3–2-tapet går MK nå seks kamper på rad uten seier.

– Jeg synes spillerne jobber hardt og vi har vært gode i det siste. Vi er skuffet. Vi gjennomfører en god kamp, men fotball er ikke alltid rettferdig, sier treneren.

Corner gikk i mål

MK fikk en marerittstart på kampen da Fredrik Wasenius skrudde en corner rett i mål etter åtte minutter.

Midtveis i omgangen fikk MK gode muligheter til å utlikne. Den største sjansen var da Marius Hagen satte ballen i stolpen.

I stedet var det Sprint-Jeløys Tim Andre Reinback, som etter en kontring, banket inn 2–0 for hjemmelaget.

– Noen av baklengsmålene våre skal ikke slippes inn, sier Skårdal.

– Bak skjema

Mandalskameratene ligger på 8. plass i 3. divisjon etter ti spilte kamper.

– Vi ligger bak skjema poengmessig, men de siste kampene har vært oppløftende spillemessig. Vi tror fortsatt at vi skal klatre oppover på tabellen, sier Skårdal.

Jon Berntsen Kåsa

Kampslutt

Kampen er over. MK reduserte to ganger i andreomgang, men var ikke nok til å få med seg poeng hjem fra Moss.

Peder Dovland scoret to mål i andre omgang, hvor den andre var et drømmemål på frispark.

Kampen ender 3-2, og MK går dermed seks kamper på rad uten seier.

Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn

93 min: Sprint Jeløy får frispark på egen halvdel etter at Omland gikk for tøft inn i en duell.

92 min: Høiland legger inn fra venstre, men blir blokkert. MK har dårlig tid nå for å få en redusering.

90 min: Stor sjanse til MK! Sotland slår inn fra høyre, men Omland får ikke ballen mellom stengene.

Det er lagt til fire minutter.

90 min: Hjørnespark til Sprint-Jeløy i det klokka passerer 90 minutter.

89 min: Sprint-Jeløy kommer med en avslutning, men går til side for mål. Hjemmelaget har skapt de største farlighetene i sluttminuttene.

88 min: Hjørnesparket slås kort. Ender med et ufarlig skuddforsøk.

88 min: MK vinner et hjørnespark med bare få minutter igjen.

87 min: Aanonsen legger inn fra venstre, men blir blokkert. Høiland prøver på nytt med et innlegg på bakre, men keeper plukker enkelt.

83 min: Sprint-Jeløy presser høyt og vinner ballen. Keeper Østland med feilpasning, og blir nesten straffet. Skuddet blir blokkert

82 min: Sprint-Jeløy slår inn en corner, men MK header ut. Hjemmelaget holder fortsatt et trykk på MK-målet, og får et nytt hjørnespark.

Spillerbytte

80: MK gjør et spillerbytte. Sveindal går ut, Soteland kommer inn.

76 min: Sprint-Jeløy kommer med en avslutning. Martin Østland redder.

75 min: Sprint Jeløy-spissen får ballen i feltet, men får ikke avsluttet.

Mål

72: Peder Dovland med et drømmemål på frispark. Fra 25 meter skrur han ballen over muren og i venstre kryss.

Nå står det 3-2 til hjemmelaget.

71 min: Dovland blir felt, og MK får et nytt frispark i god posisjon. Går det bedre denne gangen?

69 min: MK får et frispark i god posisjon fra 20 meter. Dovland skyter rett i muren.

66 min: MK kommer på en overgang. Peder Dovland får ballen fra venstre, dribler seg innover og skyter, men blokkeres. Like etterpå kommer MK med en avslutning som går rett på keeper.

63 min: Aanonsen slår inn en corner, men klareres på første stolpe.