Inger Saanum kunne dra hjem med både nye joggesko og et gavekort. Hennes navn ble trukket ut av sekken i tillegg til at hun fikk vinnerpremien.
Jaana Argillander fra Finland var i Mandal og besøkte familie, men gullvinneren fra Salt Lake City fikk tid til en liten joggetur. Her med Kalle Glomsaker.
Jaana Argillanders ledsager, Kristian Nilsen, sørget for at golden retrieveren Pia (1 1/2) også fikk litt oppmerksomhet.
MHIs håndballjenter er kommet hjem fra Barcelona og stilte til start. Fra venstre: Nora Wiig Homme, Sara Helene Eikaas Soteland, Ingeborg Langeland, Sara Tryland og Bertine Kvinen-Lindland.
Erik Udø Pedersens lillesøster og kusine, Hilda Udø Pedersen (10) og Frida Udøy (9), stilte for første gang og det ga mersmak. De vil nå begynne å løpe mer.
Lise og Even T. Sagebakken klokket inn til samme tid, 18.28.
Gaute Sløgedal Nørve (12, i rødt) og Bård André Syvertsen (10) tok en uhøytidlig spurt inn til mål
Vinner av sist helgs Triatlon, Lars Aanensen, kom i mål som tredjemann og falt rett til bakken. – Det ble for varmt, sier han.
Erik Udø Pedersen slo sin tidligere tid med fire sekunder og satte i samme slengen ny løyperekord.
Andreas Talstad (9) fra Eidsmarka var først i mål av barna og tok dermed sin første seier i Sentrumsjoggen.
Helga og Søren O. Saanum var på plass for å heie fram datteren Inger, som klokket inn som vinner av dameklassen. Søren har selv løpt mye i sin tid, men meddeler at det nå er ni år siden han sist stillte i Sentrumsjoggen.
Besteforeldrene til Erik Udø Pedersen, Hilda og Arnfred Udøy, var selvsagt på plass og har aldri gått glipp av sentrumsjoggen.
132 deltakere løp under tid og her ser vi blant annet Simen Fredriksen i grønt starte på den fire kilometer lange etappen.
29 barn stilte til start og spurtet avsted da startpistolen gikk.
Søstrene Ida (9 1/2) og Helene (8) Ludahl Stangeland hadde trent litt fotball og stått på ski om vinteren for å gjøre seg klar til årets løp.
Pappa Arild Krogstad er normalt sett med å løper på tid, men i årets Sentrumsjogg løp han sammen med barna Adrian (5 1/2) og Ada Iselin (4).
Brødrene Nicolai (7) og Victor (9 1/2) Hansen Abramsen stilte sammen til start. Nicolai kunne senere fortelle at han hadde hatt sting, men stoppet aldri selv om det gjorde vondt.
Løypen til Sentrumsløpet forblir den samme. Her ser vi Fredrik Seyffarth løpe forbi Hestetroa, med Rune Fredriksen og Øystein Wergeland hakk i hæl.

MANDAL: Like sikkert som julaften, gikk Sentrumsjoggen av stabelen den første torsdagen etter 10. juli. Blant kaffegjester og takeaway-pizza løp deltagerne i Sentrumsjoggen gjennom Gågata og Furulunden da det kjente sommerløpet ble holdt for 28. gang. Blant deltakerne var Brian Rugland (7), som hadde lillebror Jesper (3) som heiagjeng.