MANDAL – Vigør er et godt teknisk lag med samme ambisjoner som oss, men de har nok skuffet litt i årets sesong, sier MK-trener Rolf Hegland om lørdagens motstander som ligger plassen bak MK på tabellen.

– Vi kommer til å fokusere på vårt eget spill. Fortsetter vi i stimen vi er kommet inn i, der hver og én har troa på seg selv og flere melder seg på og kommer i form, fungerer samhandlingen bedre og vi klarer å gjøre hverandre gode. Jeg vil si vi er favoritter hvis vi gjør som i de forrige kampene, sier Hegland.

Siden høstsesongen startet har MK hatt en nesten perfekt kamprekke. Det startet med uavgjort borte mot Skarphedin, men siden har både Notodden2 , Donnog Jerv2 i tur og orden blitt slått med til sammen sifrene 11-2. LES OGSÅ:

Men ingen er kjepphøye og tror Vigør-kampen er vunnet på forhånd, ifølge Hegland.

For tidlig å snakke tabell

– Absolutt ikke. Vi vet at her må ermene brettes opp. Det kreves full innsats og full intensitet fra fløyta går til siste spark på ballen. Det snakker vi mye om også, sier han.

– Vi tar en kamp om gangen. Vigør kommer for å hevne nederlaget mot oss på Hellemyr (MK vant 4-1). Det var en av de bedre bortekampene våre denne sesongen. Nå kommer de til Idrettsparken, og i Mandal er vi utrolig vanskelige å spille mot, sier han.

En seier vil føre MK opp på den viktige femteplassen — i det minste i et par dager.

– Det er for tidlig å tenke på. Vi må tenke på prestasjonene som skal gjøres. Stemningen i gruppa er veldig positiv. Denne uka har det vært beinharde treninger fordi det er hard kamp om å komme med på laget. Spillerne krever, forventer og forlanger innsats av hverandre.

PS! Tidligere på dagen spiller MK G14 mot Rollon i kvartfinalen i Adidas cup. Følg med på l-a.no lørdag for alt om begge kampene.