LOKALSPORTEN Kretskamp mellom Agder og Rogaland ble arrangert i Sandneshallen denne helga og 20 utøvere fra Agder deltok.

3 utøvere fra MHI friidrett bidro sterkt til gode plasseringer og poengsanking for Agder. Det ble konkurrert i følgende øvelser. 60m, 60m hekk, 200m, 400m, 800m, lengde, høyde, kule og 4x200m stafett.

SEND INN DITT BIDRAG TIL LOKALSPORTEN HER

MedaljeMathilde Ruud ble nr 2 på 400m og nr. 3 på 800m. Foto: Privat

Mathilde Ruud ble nr. 2 på 400m med tiden 61.50 sek. På 800m ble hun nummer 3 med sluttiden 2.26.53 min.

Jesper Møll Vårdal tok sølvplass i finalen på 200m med tiden 24.12 sek. Han ble også nummer to på 400m- distansen på tiden 52.90 sek.

Anders Gundersen vant 400m med vinnertiden 54.21 sek. Gundersen var i slag og ble også bestemann på 800m med tiden 2.02.88 min.

Flere av MHI-løperne utmerket seg også i stafett for det sammensatte Agder-laget.

Sterk prestasjon: Anders Gundersen vant suverent både 400 og 800m i kretskampen. Foto: Privat

Stafett. 4x200. Agder nr. 1 for menn. Jesper Møll Vårdal løp tredje etappe. Stafett 4x 200m Agder nr. 2. Mathilde Ruud løp andre etappe.

På tross av god innsats av de lokale utøverne holdt det ikke mot sterk motstand fra Rogaland. Totalt ser poengscoren slik ut etter kretskampen: