Ungdomsklassen på Solatreffet. Fra venstre står Svein Arild Christensen, Arnt Sigurd Christensen, Jan Erik Christensen og Jonas Grimestad.

Privat

Sterk skyting av Lindesnes-skytterne

God innsats av Lindesnes-skytterne på Solatreffet i Karlstad.

Publisert:

LOKALSPORTEN Laginnsatsen til Lindesnes-skytterne var veldig bra på Nordisk trap i Karlstad tidligere i sommer. Det var allikevel juniorene som tok med seg de gjeveste plassene og i år ble det tronskifte i klassen.

Jan Erik Christensen vant klassen med seriene 22,24,25,24,22,25,24 og 23. Totalt 189 av 200 poeng. Han vant foran storebror Arnt Sigurd Christensen med 188 poeng og Jørgen Nybøle fra Sarpsborg og omegn JFF med 187 poeng. Jonas Grimestad og Svein Arild Christensen kom på henholdsvis 4. og 5. plass med 186 og 175 poeng.

Geir Østrem fikk 188 poeng og fikk 9. plass i 50+ klassen, Dag Østrem fikk en fin 4. plass i sin klasse med 185 poeng og Jette Marie Grimestad Buksholt fikk også en fin 4. plass med 166 poeng i dameklassen. Alf Jr. Buksholt fikk også med seg en premie for sin 14. plass i seniorklassen med 184 poeng og Alexander Spilling Grimestad fikk en 16. plass med 183 poeng. Seniorklassen er den største klassen på stevnet og vinneren av klassen var Pål Høines fra Norge med 196 poeng av totalt 200 poeng.

Innsendt av Anita Christensen

Send inn ditt bidrag til Lokalsporten her.

Mange lokale på Solatreffet. Fra venstre: Svein Arild Christensen, Arnt Sigurd Christensen, Alexander Spilling Grimestad, Jan Erik Christensen, Alf Jr. Buksholt, Jonas Grimestad, Geir Østrem og Jette Marie Grimestad Buksholt. Dag Østrem var ikke til stedet da bilde ble tatt.

Privat
Publisert: