MANDAL (LOKALSPORTEN) Topplaget Express kom til Parken for å hente hjem 3 poeng slik at de kunne hold følge med de andre lagene i toppen av 4. div. Tidligere i uken hadde Roy Ludvigsens menn vunnet 4-2 mot Jerv 2 og hadde nok regnet med en enkel kamp denne kvelden.

For MK gudan hadde på ingen måte tenkt å gjøre det enkelt og fikk satt ett godt trykk allerede fra begynnelsen av kampen. Dette ga resultat alt etter 4 minutter, hvor Mads Sveindal svinger inn til Simon Valand som tar ned ballen og plasserer den til side for keeperen til Express.

MK fortsatte å spille seg frem til ett par virkelig store muligheter men klarte ikke å få den langt nok over strekken. I andre enden jobbe forsvaret godt med å holde muligheten unna mål.

Lagene gikk til pause med 1-0 til MK.

I 2. omgang ønsker MK å få ned tempo i kampen samtidig sette press på Express. Selv med en god motvind klarer MK å stå imot flere cornere og frispark selv om det var nærme ett par ganger.

Etter 67 min. får MK et frispark som Peder Dovland svinger inn foran mål og der dukker Tobias Aanensen opp og setter foten på ballen og til en 2-0 ledelse.

Derfra og ut forsøker Express seg uten å bli veldig farlige. MK-gudan har god kontroll kampen ut og vinner fullt fortjent 2-0.

Dagens MK-spiller ble Tobias Aanensen som spilte sin første kamp etter lengre tids skadefravær.