LINDESNES (LOKALSPORTEN) Lindesnes jeger- og fiskerforening (JFF) arrangerte Fylkesmesterskap i leirdueskyting i helgen og der benyttet juniorene sjansen til å vise de eldre skytterne hvem som er best.

Mesterskapet var et jegertrappstevne, det vil si at man skyter to serier hvor full pott er 50 poeng. I jegertrappstevner skytes det også finaler hvor antall finalister regnes ut fra total poengsum og hvor mange skyttere som deltar.

Jonas Grimestad fra Lindesnes JFF var i storform og tok godt vare på skuddene under begge seriene. Han skjøt solid og fikk full pott etter to serier, dvs 50 poeng. Det var for mange skyttere vanskelig å matche denne poengsummen og da Jonas også avsluttet finalen med en ny 25-serie var det en fullstendig utklassing med et sammenlagt resultat av 75 poeng av 75 oppnåelig. En fullstendig utklassing og en verdig vinner som fylkesmester i Jegertrap, samt vinner av Juniorklassen.

Hakk i hæl var Jan Erik Christensen (16 år) som hadde to serier med 24 treff. Jan Erik kom også til juniorfinalen og fikk en total sum på 71 poeng. Jan Erik delte 2. plassen sammenlagt med Rolf Wiig fra Songdalen JFF og Dag Hugo Karlsen fra Lindesnes JFF, men i tillegg vant han ungdomsklassen. Arnt Sigurd Christensen fikk 3. plass med 68 poeng etter finaleomgangen og ble nummer to i juniorklassen, etter Jonas Grimestad.

Pallen senior: Dag Hugo Karlsen (f.v.), Rolf Wiig og Geir Østrem Foto: Privat

Rolf Wiig og Dag Hugo Karlsen måtte ha omskyting om hvem som vant finalen i seniorklassen. Den omskytingen vant Rolf Wiig og han ble fylkesmester i seniorklassen. Dag Hugo fikk 2.plass, men begge to vant også sine klasser. Geir Østrem fra Lindesnes JFF sikret seg 3. plass med totalt 70 poeng i fylkesfinalen, men vant sin klasse til slutt.