Konservativt Lindesnes vil ikke ha flagging av prideflagg på offentlige flaggstenger eller kommunal støtte til dette. Undervisning av radikal kjønnsideologi vil vi ikke ha i skoler/barnehager, kjernefamilien er mor, far og barn. Barn helt ned i treårsalder skal slippe å kjenne på, eller føle på, om de er gutt eller jente. Dette strider mot biologi og vitenskap!

Faktum er at det finnes kun to kjønnsceller, eggceller og sædceller, grunnen til dette er at vi skal kunne formere oss.

Konservativt Lindesnes vil ha et samfunn basert på sannhet fornuft og fakta. Nei vi synes ikke det er greit med halvnakne menn og «dragqueens» som spiller på sex og holder show for barn i gatene våre. Når leder i Lindesnes avis skriver at nei til pride betyr hat, er dette ingenting annet enn spektakulær politisk aktivisme mot fakta og biologi.

Homofile ytrer seg i kommentarfeltet til avisa om at de velger å holde seg hjemme under pride feiringa, de opplever ikke behov for dette. At foreldrene vil holde barna hjemme fra skolen i pride undervisninga på skolen er vel helt naturlig når undervisninga strider mot vitenskap, fakta og biologi? Vi mener også at når muslimer i Oslo går til angrep med våpen mot homofile er dette forkastelig!

At noen velger å spytte på vinduet i partilokalet vårt når de passerer og andre igjen viser forståelse for spyttinga i nettavisa til Lindesnes avis må vel dette heller kalles hat? For konservativt Lindesnes har alle mennesker samme verdi uavhengig av kjønn, farge, mening, handikap eller tro.

Stem Konservativt i år!

Hilsen Oddbjørn Håland,

Konservativt Lindesnes