– Det har vært hektisk og spennende i dag, det har virkelig gått i ett i dag. Det har vært så å si fullt fra vi åpnet til vi stenger, og vi er glade for alle tilbakemeldingene vi har fått i dag, sier daglig leder Rune Vindsetmo.

Litt over to måneder etter at det ble kjent at det mandalsbaserte bakeriet Edgars Bakeri ville etablere utsalg i Lyngdal sentrum, har mange lyngdøler ventet i spenning på hvordan kafeen og bakeriutsalget ville bli. De ble ikke skuffet. Med plassering et godt lengdehopp fra Paviljongen midt i sentrum, har gågaten i Lyngdal sentrum blitt tilført et viktig tilbud.

Det har vært hektisk og spennende i dag

Når sommervarmen endelig når våre breddegrader, kan kundene ta med seg kaffekoppen og maten sin ut og sitte ved de små kafébordene som er stilt opp. Der kan de se på livet i gaten, av folk som går ut og inn av butikkene som er samlet ved Lyngdals absolutte sentrum.

Jeg må berømme gårdeier for at han har gitt oss muligheten til å etablere oss i denne spennende lokasjonen.

– Dette er den åttende butikken vår, og jeg er veldig glad for at vi nå etablerer oss her i Lyngdal. Det å starte opp et bakeriutsalg her i vestfylket er en tøff investering for et lite bakeri. Vi har satt oss som mål at vi skal ikke ha flere utsalg, men ha utsalg på de rette stedene. Det vil si på de stedene folk ferdes. Jeg må berømme gårdeier for at han har gitt oss muligheten til å etablere oss i denne spennende lokasjonen. Vanligvis blir slike lokaler fylt opp med klesbutikker, men med denne plasseringen blir vi en del av et sydende og spennende gatemiljø, mener Vindsetmo.