Jeg har full forståelse for at du ikke har hatt tid til å møte «en gammel skattebetaler» – ennå. Men jeg kan vente. Jeg har fulgt med (så noenlunde) i alt du har hatt å streve med etter valget, og at du «henger i hop» er tegn på styrke. Jeg håper ikke du oppfattet mitt innlegg som kritikk av deg, for det var det absolutt ikke. Tvert imot! (Hvorfor tror du jeg ga deg en slenger.)

Er det sånn vi vil ha det i byen vår? Hva kan vi gjøre for å åpne dørene igjen? Jeg har ikke svaret.

Det er systemet med «en låst offentlig dør» jeg reagerer på. Og som jeg skrev, er det ikke bare i rådhuset døren er låst. Er det sånn vi vil ha det i byen vår? Hva kan vi gjøre for å åpne dørene igjen? Jeg har ikke svaret. Kanskje har heller ikke du svaret på just det.

Kjære ordfører, når du får roet ned (hvis det en mulig i en kommune med så mange utfordringer) vil jeg gjerne ha et møte over en kopp kaffe på ditt kontor, og da tror jeg absolutt du kan gi meg svar på det jeg vil spørre om.

Men – Alf Erik – først må du tenke på deg selv (og «din bedre halvdel») og spise middag i rimelig tid og «legge deg flat»; og få deg en høneblund etter måltidet. Husk et gammelt ordtak sier «uten mat og drikke, duger helten ikke!» Og ti minutter på sofaen er godt for alle.

Jeg er pensjonist og har masse av tid og kan vente, men ser med glede fram til et møte med en uthvilt ordfører – når det måtte passe ham.

Enn så lenge benytter jeg meg av de dyktige på «Tjenestetorvet» i Buen.

Gulla Lind